Eurodiet

Eurodiet

 

 

NYTT EURODIET KURS STARTER 9. JANUAR, MELD DEG PÅ HER:

 

PÅMELDING


Vi har også et kurs som starter 13. mars 2019.

Metoden Eurodiet er en medisinsk, effektiv, pålitelig og individuelt tilpasset vektreduksjonmetode.

Behandlingen er inndelt i 4 faser og består av fettfattige, karbohydratfattige (lavkarbo) og proteinrike produkter som erstatter helt eller delvis dine vanlige måltider. Produktene inneholder proteiner med høy biologisk verdi. Metoden strekker seg over ca. 6 måneder og tilpasses den enkelte. Kontinuerlig oppfølging sikrer en varig vektreduksjon ved gradvis innføring i varig endret kosthold.
Eurodiet skal forskrives av lege og kan benyttes av deg som har helseskadelig overvekt, BMI > 30 eller BMI > 27 med tilleggs risiko ved annen relatert sykdom.

 

- Eurodiet metoden hjelper mennesker med overvekt som ønsker gå trygt og effektivt ned i vekt.

- Metoden er inndelt i 4 faser hvor man går gradvis over til et balansert og sunt kosthold.
- Produktene er proteinbaserte for bevaring av fettfri kroppsmasse. Naturlige proteiner med høy biologisk kvalitet er ekstrahert fra melk, soya, eggehvite, erter og hvete. Dette vil dekke ditt behov for aminosyrer og bevare din muskelmasse.

- Begrenset karbohydratinntak (lavkarbo) fører til nedbrytning og forbrenning av fettvev (triglycerider). I denne prosessen produseres det ketonlegemer som fører til redusert appetitt.

- Eurodiet produktene og de tillatte grønnsakene er gode kilder til løselig fiber som vil fremme en bra fordøyelse.

- Tilførsel av vitaminer, mineraler og omega 3 - 6 som svarer til anbefalingene, vil beskytte deg mot mangel på næringsstoffer i fase 1 og 2.

- Raskt vektreduksjon
- I løpet av 10 dager kan du regne med en 2-3 cm reduksjon i midjemål (én klesstørrelse ned). Raske resultater virker motiverende og inspirerer til videre innsats.

- Manglende sultfølelse er en naturlig virkning av ketonlegemer er den appetittreduserende effekten. Det i kombinasjon med den mettende følelsen fra proteiner bidrar til at sulten forsvinner etter ca. 3. dager.

- Målrettet vektreduksjon som følge av kroppens nesten utelukkende forbruk av fett som energi vil du få raske resultater.

- Et tilstrekkelig proteininntak gjør at huden beholder sin sunnhet og glans.

- Variert og enkelt med et bredt spekter av 42 produkter vil gjøre at du kan variere kostholdet selv mens du er på diett.

- I fase 3 og 4 - Gradvis re-innføring av vanlige sunne matvarer i samråd med din behandler.
- Individuelt tilpasset etter smak og behag.

 


Dette kurset baserer seg både gruppesamlinger (8-14 personer i hver gruppe) og individuelle konsultasjoner. Legges til en ettermiddag/kveld i måneden, mens de individuelle konsultasjonene avtales individuelt både på dag – og kveldstid. Det er i alt 7 behandlingsmøter, derav 4 gruppesamlinger og 3 individuelle konsultasjoner, i løpet av de 7 månedene behandlingen varer. Med forbehold om endringer tenkes behandlingsforløpet seg slik:

 

(Eksempel)

  1. JANUAR: Individuell konsultasjon/oppstart med lege
  2. FEBRUAR: Gruppesamling 
  3. MARS: Individuell konsultasjon med kostveileder
  4. APRIL: Gruppesamling
  5. MAI: Gruppesamling
  6. JUNI: Individuell konsultasjon med kostveileder
  7. JULI: Gruppesamling

 

Veiledning/undervisning og gruppesamtaler med kursleder på hver gruppesamling. På de individuelle konsultasjonene vil vi gå nærmere på den enkeltes utfordring og behov for individuelle tilpasninger underveis i behandlingsforløpet.

 

Betaling vil foregå i betalingsterminal ved første gruppesamling
på kr. 2500,- 2 ganger i løpet av perioden

Boka ned i vekt med Eurodiet av Fedon er inkludert i prisen

(til sammen kr. 5000,-)

 

Kursleder: sykepleier og kostveileder 
Lotte Evenstad, Dr Lindbergs ’s klinikk

Ansvarlig lege: Heidi Ødegård Solvang